2823041346 Παλαιόχωρα, Χανιά elespaleochora@yahoo.com
hero image
 

ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ
Αγροτικός Ελαιουργικός Συνεταιρισμός Παλαιόχωρας


Το ελαιόλαδο που παράγεται από τους καρπούς της ελιάς αποτελεί βασικό συστατικό της μεσογειακής διατροφής. Ανάλογα με την επεξεργασία του προκύπτει και η ποιοτική του κατάταξη και έτσι διακρίνεται σε εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο, σε παρθένο ελαιόλαδο και σε ελαιόλαδο λαμπάντε (για βιομηχανική χρήση μόνο).

Ο Αγροτικός Ελαιουργικός Συνεταιρισμός Παλαιόχωρας, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με το εμπόριο ελαιολάδου και προμηθεύει με άριστης ποιότητα ελαιόλαδο τους πελάτες του στην Παλαιοχώρα, σε όλη την Κρήτη και σε όλη την Ελλάδα.

Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας επιλέγουμε και παράγουμε ελαιόλαδο, συνδυάζοντας την τεχνολογία με την παράδοση. Έτσι, παράγουμε ελαιόλαδο με πλούσιες θρεπτικές ουσίες, τέλειο άρωμα και φρουτώδη γεύση από τους φρέσκους και υγιούς καρπού ελιάς.
 
 
 
 
Σεβόμενοι τους πελάτες και τους συνεργάτες μας εφαρμόζουμε όλους τους κανονισμούς και τις διαδικασίες για την διασφάλιση της ποιότητας του ελαιολάδου σε όλα τα στάδια της παραγωγικής του.

Τα προϊόντα μας προέρχονται αποκλειστικά από την πλούσια Ελληνική γη και μπορούμε να προμηθεύσουμε άμεσα και στην ποσότητα που επιθυμείτε την Κρήτη και όλη την Ελλάδα. Το ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα είναι ο συνδυασμός άριστης ποιότητας σε πραγματική χαμηλή τιμή προσφέροντας ασυναγώνιστη αξία.

Στόχος και βασική αρχή μας είναι η παραγωγή και διάθεση ελαιολάδου υψηλής ποιότητας. Έτσι ακολουθώντας την μακρόχρονη ελληνική παράδοση, με σκληρή δουλειά και στηριζόμενοι σε αρχές και αξίες, καταφέρνουμε να κερδίζουμε τον σεβασμό και την εκτίμηση σας.
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ή περάστε από το ελαιοτριβείο μας στην Παλαιοχώρα για να δοκιμάσετε το ελαιόλαδό μας και να μας δώσετε την παραγγελία σας.