2823041346 Παλαιόχωρα, Χανιά elespaleochora@yahoo.com
hero image
 

ΤΟ ΕΛΑΙΟΥΡΓΕΙΟ ΜΑΣ
Αγροτικός Ελαιουργικός Συνεταιρισμός Παλαιόχωρας


Ο Αγροτικός Ελαιουργικός Συνεταιρισμός Παλαιόχωρας ιδρύθηκε το 1934, ενώ το έτος 2008 αναβαθμίστηκε πλήρως σε ένα σύγχρονο χώρο επεξεργασίας του ελαιοκάρπου. Με τις διεθνείς πιστοποιήσεις ISO 22000/2005 (TUV Austria) παράγονται έλαια με τις υψηλότερες προδιαγραφές.

Το ελαιουργείο μας το οποίο βρίσκεται στην Κρήτη και πιό συγκεκριμένα στην Παλαιοχώρα, αποτελεί ένα σύγχρονο ελαιοτριβείο το οποίο στεγάζεται σε ένα κτίριο που σας εξασφαλίζει την άνεση, την απόλυτη καθαριότητα και την άμεση εξυπηρέτηση και χωρίς πολύωρες καθυστερήσεις. Έτσι, ο κάθε παραγωγός, μπορεί να φέρει τους καρπούς των ελαιοδέντρων και να πάρει άμεσα το ελαιόλαδό του.

Ακόμα, το ελαιουργείο μας αναλαμβάνει να σας προμηθεύσει με μοναδικής ποιότητας ελαιόλαδο, καθώς και την αγορά και φύλαξη του ελαιόλαδου σε ανοξείδωτες δεξαμενές. Διαθέτουμε οχήματα για την μεταφορά του ελαιοκάρπου και χρησιμοποιούμε αεριζόμενα παλετοκιβώτια.
 
 
 
 
Στις εγκαταστάσεις του ελαιουργείου μας, διαθέτουμε τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα και καταφέρνουμε να παράγουμε ελαιόλαδο μέσα σε αυστηρά ελεγχόμενες υγιεινές συνθήκες.

Όλα αυτά τα χρόνια, το ελαιουργείο μας δεν έχει σταματήσει να εξελίσσεται και να εκσυγχρονίζεται έχοντας ως κύριο στόχο την παραγωγή ελαιόλαδου άριστης ποιότητας αλλά και την άμεση εξυπηρέτηση όλων των ελαιοπαραγωγών που εμπιστεύονται σε εμάς τις ελιές τους για την παραγωγή του ελαιολάδου τους.

Σκοπός του ελαιουργείου μας είναι η εξασφάλιση των ιδανικών συνθηκών προφύλαξης και συντήρησης του ελαιολάδου ώστε να παραμείνουν αναλλοίωτα τα ποιοτικά του χαρακτηριστικά.
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ή περάστε από το ελαιοτριβείο μας στην Παλαιοχώρα για να δοκιμάσετε το ελαιόλαδό μας και να μας δώσετε την παραγγελία σας.